Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

Kempen Fantastic Duo: Pay & Win

Kempen Fantastic Duo: Pay & Win merupakan kempen anjuran PTPTN yang bertujuan untuk menggalakkan bayaran balik pinjaman pendidikan PTPTN melalui potongan gaji dan debit terus (direct debit) dengan menggunakan platform e-mandate di mana Bank Islam merupakan bank peserta. Kolaborasi ini adalah bukti komitmen dan kesungguhan untuk memastikan peminjam PTPTN dapat melaksanakan bayaran balik pinjaman PTPTN dengan mudah dan selamat secara dalam talian.

Kempen Fantastic Duo: Pay & Win ini terbuka kepada peminjam yang membuat pendaftaran debit terus (direct debit) melalui e-mandate dalam tempoh kempen dan peminjam yang sedang membayar balik pinjaman pendidikan PTPTN melalui debit terus (direct debit) di dalam tempoh kempen iaitu bermula 1 Disember 2022 sehingga 30 April 2023.

Penentuan kelayakan adalah seperti berikut:

Kategori Perkara Pelanggan Baharu Pelanggan Sedia Ada
Debit Terus (Direct Debit) Syarat Penyertaan Terbuka kepada peminjam yang membuat pendaftaran debit terus (direct debit) melalui e-mandate dalam tempoh kempen. Terbuka kepada peminjam yang sedang membayar balik pinjaman pendidikan PTPTN melalui debit terus (direct debit) di dalam tempoh kempen.
Kelayakan Cabutan
  • Satu (1) kelayakan cabutan bagi pendaftaran baharu debit terus (direct debit) yang berjaya melalui e-mandate di dalam tempoh kempen;dan
  • Satu (1) kelayakan cabutan bagi setiap transaksi debit terus (direct debit) yang berjaya di dalam tempoh kempen.
Satu (1) kelayakan cabutan bagi setiap transaksi debit terus (direct debit) yang berjaya di dalam tempoh kempen.
Potongan Gaji Syarat Penyertaan Terbuka kepada peminjam yang membuat permohonan potongan gaji dalam tempoh kempen. Terbuka kepada peminjam yang sedang membayar balik pinjaman pendidikan PTPTN melalui potongan gaji dalam tempoh kempen.
Kelayakan Cabutan
  • Satu (1) kelayakan cabutan bagi permohonan baharu potongan gaji yang berjaya di dalam tempoh kempen;dan
  • Satu (1) kelayakan cabutan bagi setiap transaksi potongan gaji yang berjaya di dalam tempoh kempen.
Satu (1) kelayakan cabutan bagi setiap transaksi potongan gaji yang berjaya di dalam tempoh kempen.

PTPTN berharap dengan kempen ini akan memberi peluang dan memudahkan para peminjam PTPTN untuk membuat bayaran balik secara konsisten. Komitmen peminjam membuat bayaran balik amat bermakna demi kesinambungan pinjaman PTPTN kepada generasi akan datang.

Terma & Syarat, KLIK DI SINI.

Soalan Lazim, KLIK DI SINI.